Voor alle evenementen vragen we vooraf te reserveren. We vermelden steeds als een evenement is volzet. Zoniet kan je ook ter plaatse nog registreren! 

Wil jij ons je favoriete plaat leren kennen of heb je een boeiend reisverhaal. Heb je net je eerste boek gepubliceerd of wil je jouw eerste stappen zetten als stand-up comedian? Kom op en laat het ons weten! Wordt gast-vrouw of heer van onze leukste thema kaffees.

Kunstkabinet 9m2 – 1 Kunstenaar

Tentoonstelling met werk van gastvrouw Isabelle De Sloover

Camille Claudel, een getalenteerde beeldhouwster eind 19de, begin 20ste eeuw, en tegelijk hoofdrolspeelster in haar eigen tragedie. Ondanks al haar talent eindigde haar leven in 30 jaar eenzame opsluiting in de psychiatrie. Isabelle De Sloover, kunstenares in de 21ste eeuw, raakte, samen met haar jeugdvriendin Vicky Van Den Heede, geïntrigeerd door dit verhaal.

Je  kan t.e.m. 25 oktober elk weekend op bezoek komen bij Camille. Op zaterdag van 16u tot 19u en op zondag van 15u tot 18u.

 

Reiskaffee 21 november 20u.  

800px-Tjern_på_Finnskogen

Reiskaffee met Margot Demeulemeester en Karel Demeulemeester

De Via Francigena verbindt Canterbury met Rome en bestaat al meer dan 1000 jaar. Net zoals de weg naar Santiago de Compostela werd deze weg erkend als “grote culturele Europese weg”. Gedurende enkele jaren heeft Karel telkens een stuk van deze unieke weg gestapt. Helemaal alleen… Alles wat hij nodig had, had hij mee. “Je moet alles (ver)laten om alles te vinden” las hij ooit in een Frans kerkje. Hij sliep – op vertoon van mijn “credenziale” in kloosters, gemeentelijke voorzieningen, goedkope budget – hotelletjes en jeugdherbergen… Iedere dag ontmoette Karel mensen.

Ook Margot ging alleen op pad. In de zomer van 2019 stapte ze 12 dagen lang ongeveer 250km langs het Osterdalen path in Noorwegen. Ze maakte er een roadmovie van met prachtige en inspirerende beelden!

Reis mee met deze boeiende vertellers vanuit atelier offline!
Reserveren verplicht! Dat kan hier.
Indien de huidige corona – maatregelen worden verlengd zal deze avond naar een latere datum worden verplaatsts!

Drinks

Bar open tijdens ontmoetingen, vrij atelier…

Podium

voor lezingen, mini-voorstellingen, optreden, try-out’s….

Toonmomenten

Atelier Offline is niet enkel een werkplek voor creatievelingen en kunstenaars, het wordt ook een plek waar zij hun werk kunnen tonen aan het publiek. We voorzien een expo ruimte in de veranda van het gebouw, waar regelmatig toonmomenten zullen plaatsvinden.  Ook artiesten van buiten atelier Offline kunnen er een plek krijgen.

Ontmoetingen

lezingen, ElpeeKaffee, film, artistieke markten…

Zelf een workshop of evenement organiseren?

Je kan onze ruimtes reeds gebruiken vanaf 40 euro/ dag