Wil jij ons je favoriete plaat leren kennen of heb je een boeiend reisverhaal.
Heb je net je eerste boek gepubliceerd of wil je jouw eerste stappen zetten als stand-up comedian?
Kom op en laat het ons weten!
Vanaf begin juli kunnen we opnieuw starten met de leukste thema kaffees van Waregem!
Dat het jeukt om erin te vliegen!

Kunstkabinet

met als gast Yann Bouckaert - Fotografie

‘Wil jij proefkonijn zijn’, vroeg ik aan mijn collega Yann. ‘We willen in Atelier Offline een Kunstkabinet installeren en we zoeken iemand om de spits af te bijten? Ik zal wel een beetje helpen’. ‘Graag’, was het antwoord.

Enige tijd later… ‘Ik heb mijn foto’s hoor, past het als ik kom?’
Maar liefst een honderdtal schitterende foto’s werden open gelegd. Ik was al wat vertrouwd met het werk van Yann maar was niettemin opnieuw overdonderd door wat ik te zien kreeg. Zwart – wit of kleur, straat- en sociale fotografie, architectuur, portretten, contrasten, lichtinvallen, landschappen,… er is maar weinig wat aan de lens van Yann ontsnapt en wat hij niet perfect kan weergeven op om het even welk substraat.
En toen begon het immense werk van selecteren, elimineren, de twijfelgevallen apart leggen,… en uiteindelijk het nauwgezet uit dokteren hoe we de uiteindelijke selectie zouden presenteren. Geen evidente klus in ons Kabinetje maar het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.
Catherine van team Offline

Nieuwsgierig geworden? Je kan de foto’s bewonderen tijdens de workshops en openingsuren van Atelier Offline of op afspraak. Meer werk van Yann:
http://500px.com/yannbouckaert
http://facebook.com/yann.bouckaert
instagram: yannbouckaert

Interesse om jouw werk te tonen? Meer info hier!
De buitenkant van ons KunstKabinet is nu nog een blank canvas. Ben jij die  kunstenaar of dat collectief,  klaar om dat in een creatief jasje te steken? graffiti, collage, schilder….graag  jouw idee naar info@atelieroffline.be of bel Els 0472763643

20200717_FlyerArtMarkt_RectoVerso-2

Zaterdag 22 aug. 20u. Boekbar

Zaterdag 22 augustus 20u.

Boekbar; Gesprekken, lezingen en ontmoetingen met schrijvers…
Een boek schrijven, hoe doe je dat? En wat daarna?

Gastheer op 22 augustus is Piet Coucke, auteur van “Waarvan akte”, een zeer onderhoudende page-turner. “Een boek schrijven, wat een avontuur!” Met 30 jaar reclamewerk op de teller is Piet Coucke (°1963) als stichtend vennoot, creatief directeur en copywriter bij reclamebureau AB (www.ab.be) het aardig gewoon om verhalen te bedenken. Vanuit zijn rijke, gevarieerde ervaring en opgedane mensenkennis is hij goed geplaatst om fictie te schrijven die bekoort en beklijft. Kom en vertrek mee op avontuur!

Gratis, deuren open vanaf 19u30.

Zondag 30 aug. 10u30. Apéroconcert

Zondag 30 augustus vanaf 10u30

Zanger, acteur, multi-instrumentalist, entertainer pur-sang, verteller, muziek liefhebber Steef Coorevits mag deze zondag al zij kennis en skills op ons loslaten.
Wij leunen achterover, klinken met onze bubbel en genieten!

Gratis. Aperitiefconcert voor groot én klein!

Drinks

Bar open tijdens ontmoetingen, vrij atelier…

Podium

voor lezingen, mini-voorstellingen, optreden, try-out’s….

Toonmomenten

Atelier Offline is niet enkel een werkplek voor creatievelingen en kunstenaars, het wordt ook een plek waar zij hun werk kunnen tonen aan het publiek. We voorzien een expo ruimte in de veranda van het gebouw, waar regelmatig toonmomenten zullen plaatsvinden.  Ook artiesten van buiten atelier Offline kunnen er een plek krijgen.

Ontmoetingen

lezingen, ElpeeKaffee, film, artistieke markten…

Zelf een workshop of evenement organiseren?

Je kan onze ruimtes reeds gebruiken vanaf 40 euro/ dag