Elpeekaffee

gastheer Jan Dheedene

ElpeekaffeeJ.Dheedene

Vrijdag 7 februari om 20u. Gratis

“Gelaagd/onvoorspelbaar/kwetsbaar, mijn heilige drievuldigheid van de kunsten. Telkens wanneer iets me diep raakt merk ik dat het weer voldoet aan de heilige drie.”

Ook benieuwd naar de muzikale heilige drievuldigheid die Jan van zijn sokken blaast? Zonder al te veel prijs te geven: op vrijdag 7 februari transformeert Atelier Offline voor 1 dag tot Jazz Club. Nice!

Open vanaf 19u30.

Concert

WÜK

Zaterdag 15 februari 20u.

WÜK is een experimenteel rockcollectief uit het Gentse , opgericht in 2017. De muziek beweegt zich vrij door een muzikaal landschap dat varieert van ongebonden soundscapes tot intieme verhalen, van gepolijste liedjes tot rauwe muziek. In maart 2019 werd het titelloze album uitgebracht. Na een overdosis Valentijn tijd voor WÜK!!
Voor wie wil voorproeven
WÜK op facebook.

Open vanaf 19u30. Vrije bijdrage.

Drinks

Bar open tijdens ontmoetingen, vrij atelier…

Podium

voor lezingen, mini-voorstellingen, optreden, try-out’s….

Toonmomenten

Atelier Offline is niet enkel een werkplek voor creatievelingen en kunstenaars, het wordt ook een plek waar zij hun werk kunnen tonen aan het publiek. We voorzien een expo ruimte in de veranda van het gebouw, waar regelmatig toonmomenten zullen plaatsvinden.  Ook artiesten van buiten atelier Offline kunnen er een plek krijgen.

Ontmoetingen

lezingen, ElpeeKaffee, film, artistieke markten…

Zelf een workshop of evenement organiseren?

Je kan onze ruimtes reeds gebruiken vanaf 40 euro/ dag