Vrijdag 1 maart 20u. Elpeekaffee 

Tweede aflevering in de nieuwe reeks Elpeekaffee’s van 2019.

Na de passage van vijftiger Hans Roobroeck laten we dit keer  een twintiger aan het woord. Gastheer is Omar Hobo, neergedaald uit stadscafé Den Hemel!
Opnieuw een muzikant aan het woord dus;  je kan de groep ‘Mumble’ met Omar aan de drums alvast hier beluisteren. Daarnaast is hij presentator bij ‘Bruzz‘, een multi-media kanaal met nieuws uit Brussel en de beste cultuurtips, radio zit in zijn DNA.
Eén ding is zeker, onze gast is opgegroeid met én houdt van veel muziekjes.. we laten ons graag verrassen.

 

Gratis

zaterdag 2 maart 20u. Try-Out "De Vinylvreter" Piv Huvluv

Piv Huvluv maakt reeds 20 jaar comedy voor volwassenen en kinderen en deelt hierbij vaak zijn liefde voor muziek.. Enkele reisgezellen, mensen die samen met Piv comedy in Vlaanderen groot maakten: Thomas Smith, Piet de Praitere (Bevergem), Raf Coppens, Fritz Van den Heuvel, Nigel Williams, Bert Kruismans en later ook nog Danny Van Britsom, Alex Agnew, Wim Helsen,… 

In de rol van agent Stefaan Goudry is Piv opnieuw te zien in “Eigen Kweek”, het kijkcijferkanon waarin onder andere Wim Willaert, Sébastien Dewaele, Sien Eggers, Maaike Cafmeyer, Dirk Van Dyck, Sam Louwyck en Stefaan De Gand de pannen van het dak spelen.

De vinylvreter !
Piv schetst zijn muzikale ontwikkeling aan de hand van een karrenvracht vinyl uit zijn indrukwekkende platenkast. Een berg platenhoezen passeert de revue.  Alles wordt opgesmukt met markante verhalen, maffe anekdotes, warme herinneringen, een aantal vinyl-luistermomenten… Je krijgt inkijk in de verzameling van een rasechte vinylvreter.
Deze voorstelling is géén traditionele comedyshow, maar meer een luchtige, zelfrelativerende wandeling in het hoofd van een muziekfreak. Zeker interessant voor een muziekliefhebber, maar net zo goed voor de leek die verbaasd toekijkt hoe iemand zijn passie beleeft. Wat ons betreft een elpeekaffee XXL en ten zeerste welkom!

beperkt aantal plaatsen . bijdrage 8 euro 

Drinks

Bar open tijdens ontmoetingen, vrij atelier…

Podium

voor lezingen, mini-voorstellingen, optreden, try-out’s….

Toonmomenten

Atelier Offline is niet enkel een werkplek voor creatievelingen en kunstenaars, het wordt ook een plek waar zij hun werk kunnen tonen aan het publiek. We voorzien een expo ruimte in de veranda van het gebouw, waar regelmatig toonmomenten zullen plaatsvinden.  Ook artiesten van buiten atelier Offline kunnen er een plek krijgen.

Ontmoetingen

lezingen, ElpeeKaffee, film, artistieke markten…

Zelf een workshop of evenement organiseren?

Je kan onze ruimtes reeds gebruiken vanaf 40 euro/ dag