unnamed
Elpeekaffee

Wil jij ons je favoriete plaat leren kennen of heb je een boeiend reisverhaal.
Heb je net je eerste boek gepubliceerd of wil je jouw eerste stappen zetten als stand-up comedian?
Kom op en laat het ons weten!
Vanaf begin juli kunnen we opnieuw starten met de leukste thema kaffees van Waregem!
Dat het jeukt om erin te vliegen!

Vrijdag 3 Juli Elpeekaffee 

Elpeekaffee_NathanViane
IsaacHayes.HotButteredSoul

met gastheer Nathan Viaene

Een paar jaar geleden waren de weinige aanwezigen tijdens één van de eerste Elpeekaffees -toen nog in BibLab- geweldig aangestoken door het verhaal van Nathan over een oude soulklassieker. Tijd voor een tweede kans en met veel plezier de opener van deze nieuwe reeks.
“Ik ben altijd al gefascineerd geweest door “oudere muziek”. Ik verzamel sinds een jaar platen op rommelmarktjes, kringloopwinkels enzo, en minder dan een kwart van mijn platen zijn geproduceerd na mijn geboorte datum.
Mijn platenliefde is begonnen na het bekijken van de serie ‘Mad Men’. Daarin werden nu en dan platen afgespeeld, en dit “ritueel” vond ik zo fascinerend dat ik zelf een platenspeler kocht. Toen nog niet met de bedoeling om te Dj’en, dat kwam pas later toen ik  DJ-sets begon op te zoeken om nieuwe muziek te ontdekken. Nu een paar honderd platen verder is de liefde alleen maar gegroeid!”

Ben je helemaal klaar  voor een fantastisch, muzikaal verhaal?
vrijdag 3 Juli. 20u. Gratis. Open vanaf 19u30 

Zondag 16 Augustus Artmarkt

ArtMarkt2

Zondag 16 Augustus van 10 - 18u.

Deze zomer organiseren we onze tweede Artmarkt.
Voor wie: kunstenaars, professioneel, hobby… In het Atelier heb je de mogelijkheid om je werk  te presenteren en te verkopen van 10 – 18 uur. Opbouwen is mogelijk vanaf 9.00 uur.
Wij maken een  verdeling van de plaatsen in het Atelier. Voor een bedrag van 1€/m², kan je je plaats reserveren – 4, 6 of 8m2.

Stuur alvast wat foto’s en gegevens  van  je werk door. De nodige gegevens voor verdere afspraken krijg je een week voordien toegestuurd.

Het resevatieformulier kan je hier vinden.

Breng kunst naar de mensen

Drinks

Bar open tijdens ontmoetingen, vrij atelier…

Podium

voor lezingen, mini-voorstellingen, optreden, try-out’s….

Toonmomenten

Atelier Offline is niet enkel een werkplek voor creatievelingen en kunstenaars, het wordt ook een plek waar zij hun werk kunnen tonen aan het publiek. We voorzien een expo ruimte in de veranda van het gebouw, waar regelmatig toonmomenten zullen plaatsvinden.  Ook artiesten van buiten atelier Offline kunnen er een plek krijgen.

Ontmoetingen

lezingen, ElpeeKaffee, film, artistieke markten…

Zelf een workshop of evenement organiseren?

Je kan onze ruimtes reeds gebruiken vanaf 40 euro/ dag